© Klang DataCom 2018
KlangDataCom Surrounded By Soloutions

Referencer...

Slagter Broe - Gentofte

Peter Broe - Indehaver

Vi har samarbejdet med Tobias fra Klang DataCom siden Klang DataCom blev stiftet. De har sørget for at implementere alt IT på vores kontor, installeret TV skærme og IT i vores butik og udfærdiget samt vedligeholder vores hjemmeside. Vi har en meget velfungerende supportaftale med Klang DataCom og er der noget, der ikke fungerer eller skal ændres kommer Tobias meget hurtigt og får problemerne løst. Klang DataCom har også gode priser på hardware og sofware. Vi kan kun anbefale Klang DataCom!

MarMar Copenhagen - Vænløse

Marlen Holmboe - Indehaver og chefdesigner

Klang DataCom sikrer os, at vores computer, printer og netværk kører optimalt og, at vi altid er fuldt opgraderet med den nyeste teknologi, både hvad det gælder hardware og software. Klang DataCom har altid en fantastisk måde, at hurtigt løse vores IT problemer på, og er til at stole på!        Vi er meget glade for vores samarbejde med Tobias Klang og anbefaler ham på det varmeste.

NytSyn - Skovsbøll Vision - Gentofte

Bjarne Skovsbøll - Ejer

Jeg har brugt Klang DataCom i mere end 12 år. Tobias Klang er ejer og han er min edb-mand, som sørger for det hele spiller i butikken. Jeg har en server og fem computere, som skal administrere mine kunder og derfor fungere optimalt hele tiden i min optikerbutik. Tobias er meget ihærdig og opmærksom, og kommer så hurtigt som muligt, når der er problemer. Han har en bred indsigt og indgående kendskab til branchen, løsninger og produkter. Gennem årene har vi et stærkt samarbejde, og han er der når der er behov for det.

South African Embassy - Hellerup

Mr Obby Phakula - Corporate Services Manager

Klang DataCom – has provided a professional, superior and outstanding services for the past five years in the embassy. No problem has ever been too big or too small for them to handle. Consistently provides updated advice and services for all technology requirements.

EybyeBroe - Hellerup

Cristina Eybye - Indehaver

Vi ringer og råber hjælp og Klang DataCom kommer springene og fixer opgaverne. Sådan har det været i alle årene og selvom vi bare er et lille firma, føler vi, at vi har samme prioritet som de større virksomheder. Bare andre var som Klang DataCom!

Slagter Maltesen - Birkerød

Christian Maltesen - Indehaver

Vi bruger Klang DataCom til vores IT-løsninger. Tobias er altid imødekommende når man ringer, og der er altid en super service og fleksibilitet til at få løst opgaven. Tobias er en god problemløser til de forskellige udfordringer med f.eks. IT, overvågning, dankort mv. som vi har som virksomhed. Tobias løser altid opgaven til fuld tilfredshed. Vi kan varmt anbefale Klang DataCom.
+45 2830 6835