KlangDataCom Surrounded By Soloutions
© Klang DataCom 2018

Produkter & Ydelser...

Klang DataCom er specialist med henblik på skræddersyede IT løsninger inden for PC og MAC til små – og mellemstore virksomheder. Vi lægger vægt på kvalitet, service, præcision, fleksibiliet og ikke mindst kundetilfredshed. Klang DataCom kvalitetssikrer netværksinstallationen i virksomheden, hvor IT forbindelsen er alt afgørende i det daglige arbejde.

Computersupport

Kravet til virksomhedens IT løsning bliver større

og større og behovet for en ubesværet 

datakommunikation uden afbrydelser er et must.

Vi servicerer, opgraderer og rengører

(computercleaning) virksomhedens PC:er og IT

udstyr.

Vi løser såvel hardware som softwareproblemer i eksisterende installationer og er jeres  sparringspartner, når der skal installeres og anskaffes nyt udstyr.  Vi supporterer både direkte (fysisk adresse) og via websupport. Vi rådgiver gerne vedrørende indkøb og nyanskaffelse af computer og software samt  installation. Ønsker virksomheden en kontinuerlig computersupport, kan vi tilbyde en 12 måneders  computersupportaftale. Vores udgangspunkt er Microsoft platformen, men vi sælger og supporterer også Apple. I er altid velkommen at kontakte os til en uforpligtende samtale vedrørende fremtidige IT  løsninger.   Privatsupport Vi supporterer også private med følgende: • Installation af bredbånd, telefoni og KabelTV • Installation og salg af hardware og software  • Etablering og sikring af trådløst netværk  • Fjernelse af virus, adware og spyware  • Backup af data • Rådgivning om sikkerhed på Internettet • Reparation af hardware  • Rådgivning om køb   

Netværkssupport

Vi konfigurerer virksomhedens netværk, trækker netværkskabler og opsætter trådløst undstyr. Vi samler servereren og installerer det software, der skal styre brugerne og de  ydelser som skal serviceres på netværket. Vi konfiguerer routeren og switchen/erne og lukker så ubudne gæster ikke kan komme ind  på netværket. Vi installerer overvågning og sørger for at systemet og brugerne er 100% datasikret. Vores serverteknikere er Microsoft certificerede og serverplatformen er oftes opbygget  på Microsofts server software. Netværksløsninger for private Vi supporterer og konfigurerer også private netværk. Vi krypterer og beskytter den data, der bliver sendt over det interne netværk og  lukker for hacker angreb m.v. Vi har stor erfraring med installationer, ledningstræk og trådløse installationer samt  andre kommunikationsløsninger.  

Installation

Vi installerer og udfører service indenfor følgende områder både til erhverv og  private: * Server * PC´er og MAC, både bærbare og stationære  * Router, Switche og modems * Software herunder, styreprogrammer,   officeprogrammer, virus og backup m.m..... * Backupløsninger * Overvågning  * Reparation af hardware og nyinstallation * Computercleaning  * Opsætning af ledningsophæng  * Netværksstik og kabelskinner  * Computerophæng  * Rackskabe  * Skærme  * TV  * Soundbars og højttalere

Salg af hardware & software

Klang DataCom sælger alt i hardware og software fra verdens førende producenter! Vores produkter er nøje udvalgt efter fastlagte kriterier og testmetoder.  Derfor sælger vi kun de produkter, vi erfaringsmæssigt kan stå inde for og som  opfylder vores kvalitetskrav. Klang DataCom forhandler bl.a: Acer, Brother, Panasonic, Yamaha, Shuttle, MAG, MSI, Netgear, Viewsonic,  Microsoft, Logitech, Toshiba, OKI, Apple, HP, Lenovo, IBM, Lexmark, KonicaMinolta  m.fl.    Klang DataCom er bl.a:   Microsoft Partner, Microsoft Cloud Accelarete Partner HP Partner og OKI Registred Agent

Webdesign & Webshop

Nyt website eller webshop? Vi hjælper med at designe det nye website eller den nye webshop! Vi bygger sitet efter virksomhedens ønsker og designer et fremtidssikret site. Vi opretter og registrerer domænet og en eventuel aftale med NETS til betaling på nettet. Vi sikrer, at man finder jer på nettet gennem vores søgeoptimering. Vi supporterer sitet hele vejen også ind i fremtiden! Vores supportaftale sikrer jer at alt kører trygt uden problemer, Vi kommer gerne ud til jer til et uforpligtende møde om din webløsning.  

Lyd & Billede

LCDTV, PlastmaTV eller Projector?. Surround eller Stereo?. Streaming eller CD/DVD?. Klang DataCom er bl.a. Panasonic, Yamaha og Synology forhandlere. Vi skrædersyer multimedialøsningen både i butikken og derhjemme. Vi rådgiver vedrørende TV og højttaler type for at optimere investeringen langt ind  i fremtiden! Vi har alle former for ophæng og ledningsløsninger, for at skjule de “grimme” kabler  og ledninger. Vi sælger og monterer butiksløsninger, der viser reklame, billeder og andet i jeres  forretning. Vi ved, hvad der skal til for at få en optimal løsning, der spiller! Ønsker I et system, der kan streame musik, video og billeder, klarer vi det også!

Computercleaning

Kører jeres PC langsomt? En snavset og støvet PC yder ikke det optimale, bruger meget strøm og der kan være en  stor risiko for brandfare! Vi sikrer, at jeres PC lever længere og at den kører perfekt! I kan aflevere jeres PC eller server til computer cleaning eller også kommer vi  ud og  rengører den. En ren PC holder altid længere og yder 100%!

Overvågning og sikkerhed

Sikkerhed i butikken eller derhjemme? Ønsker I kameraovervågning for at sikre pengekassen eller holde styr på, hvad der  sker i butikken eller derhjemme? Vi har løsningen, når det gælder overvågning! Der findes mange muligheder at beskytte sine ejendele uanset, om det er i firmaet  eller i det private hjem. Vi sikrer jer med den lille eller den store løsning med eller uden optager eller  webaccess.

Bredbånd - Telefoni - TV

Internet, ADSL, Broadband, Fiberer, Fastnet, Mobil, Trådløst, Router? Det kan være svært at finde rundt i markedet, finde det rigtige udstyr og forstå alle  udtryk. Vi hjælper jer at komme på nettet og se TV. Vi genemgår jeres valg af udbyder, udstyr og tjekker prisen, så at I får den mest  fordelagtige løsning til dato. Vores samarbejdspartner indenfor fiber, internet, telefoni og kabelTV er: TDC, YouSee, Telenor og Telia Vi finder hurtig den bedste løsning!
+45 2830 6835